Alan

IMG_4062_blog

En lycklig hund skuttade i vattnet efter pinnen jag kastade och hämtade den gång på gång, ibland så ivrig att han glömde se om och var pinnen kastades. Jag påminde honom, här, titta, så att han såg vart den slog ner. Efteråt bar han pinnen på den dryga kilometern långa promenaden till bilen. Tolv och ett halvt år gammal nu.

Ängebäck

En sval och blåsig dag i juni plockade vi jordgubbar vid Ängebäck. Denna tradition inleddes förra året men då var vi så sent ute att vi knappt hittade några bär. I år var vi lite tidiga istället och det fanns många omogna bär på jordgubbsfältet, vilket gjorde det mer svårplockat för barnen, men det fanns gott om mogna bär också, så det gick fort att fylla en hink.  Det var tur för vinden tilltog mer och mer under tiden vi plockade och precis när vi vägt och betalat kom regnet.

IMG_1627_blog

IMG_1637_blog

IMG_1644_blog

IMG_1648_blog

IMG_1654_blog

IMG_1655_blog

IMG_1664_blog(Fotot på Miranda när hon plockar jordgubbar var mitt Buller och skratt-foto vecka 24).

Skolstart

Igår började skolan igen för mina barn som nu går i första, tredje och fjärde klass. Alla tre har fått nya lärare i år, vilket gjorde skolstarten lite oroligare än vanligt. Äldsta har till exempel haft svårt att somna och sova de senaste nätterna och yngsta vågade trots sällskap av mig knappt gå till skolan. Men allt gick förstås bra!

(Dessa foton togs på skolavslutningen. J ville ha blommor i sitt hår eftersom “det är så somrigt med blommor”.)

IMG_1442_blog

IMG_1412_blog

IMG_1422_blog-2

Buller och skratt vecka 26

Idag har jag jag lagt upp Buller och skratt vecka 31 här. Men här har jag inte hunnit så långt. Vecka 26 fotograferade jag Elliot som testade tennistränaren han fick i födelsedagspresent.

IMG_1754_blogBuller och skratt är ett samarbete mellan flera fotografer. Några arbetar som fotografer, andra är amatörer. Gemensamt för oss alla är att vi har barn som vi gärna fotograferar. Ett av dessa foton var delar vi med oss av varje vecka på den gemensamma Buller och skratt-bloggen. Ta en titt!